Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nos, mint ígértem, most közhírré teszem azt, hogy mitől is félek...de nagyon. Na persze, az egyik az nem is igazi félelem, hiszen a félelem, az egy kézzelfogható dologtól vagy szituációtól való félelem. Szóval az első, az inkább irtózat. Hogy mitől írtózom?

Hát a skorpiótól. Brrr...még leírni is utálom. Igen, irtózom tőle,de nagyon. És mivel boncolgattam magam, hát nekiestem ennek a félelmenek is, hogy ugye...miért is?

Aztán rájöttem: azért utálom a skorpiót, mert egy sunyi dög. Jön veled szembe...majd hátulról mellbeb*sz és belédereszti a mérgét, amitől te adott esetben 8 másodperc múlva kimúlsz. Mégcsak a kinézetére sem lehet egy szavam sem, mert alapjában véve szeretem a rovarokat, békákat, satöbbi...Szerintem szépek, a skorpió sem csúnya. Csak sunyi. Na ezért utálom, mert sunyi, alattomos, hátulról támadó rohadt dög. Érted?

Hát nézz meg egy kobrát, vagy bármily más vadállatot. Mindegyik szemből támad. Nem ám úgy...hogy tipeg veled szemben...és egyszercsak nekedmegy. Jó...van ilyen, de az más. Azt balesetnek hívom. Ellentétben ezzel az ocsmány skorpióval.

Éééés. Menjünk csak tovább. Analizálva félelmeimet...és összeszedvén asztrológiai tanulmányaimat...körülnéztem, milyen is egy skorpió ember.

Fenotípusos megnyilvánulása: Általában szúrós a tekintete, olyan, mintha folyamatosan vizsgálgatna. Nem jellemző rájuk a telt ajak, inkább vékony a szájuk. Óriás színészek, képesek elhitetni a világgal épp az ellenkezőjét annak, amilyenek. Ha nem vágod...hát így jártál. Birtokló és féltékeny természet jellemzi még őket, valamint az, hogyha sarokba szorítod képesek a végsőkig, a legvégsőkig is elmenni csak azért, hogy ők győzzenek. A manipulálás a lételemük, épp emiatt sértődékenyek, mesterien tudnak besértődve hagyokat hallgatni...
Na jó...jószívűek, családszeretőek ( sztem ez is a birtoklásról szól...) és hű barátok. íhmm...más nem jut eszembe. De végül is ha erősen dominál ez utóbbi három...elnyomja a többit. ( vagy nem?) Amúgy ne haragudjon meg egy skorpió sem, hogy ilyeneket írok itten. Ezek csak az én tapasztalataim...

A skorpió embertárstól amúgy nem irtózom, egész egyszerűen a helyén kezelem. Tudom, hogy úgysem tud kibújni a bőréből...ígyhát felkészülten foglalkozom a skorpiókkal. Az élet érdekessége: Egész életemben 4 azaz négy darab skorpió emberrel taliztam. Az egyik a nagynéném volt, Isten nyugosztalja. Jellemzőit lásd fentebb. xD A másik a pasim egyik barátja, jellemzőit lásd fentebb. A harmadik szintén pasi, aki ugyan odavan (volt?) értem...és még közöm nem volt hozzá (sose volt)amikor is előre lemozizta, hogy én hogy odébb fogok állni, ha elkezdek unatkozni...meg ilyenek. Jellemzőit lásd...igen, fentebb :) És végül...aki a dobogóról lemaradt, az a pasim volt nője...hát én kérek elnézést. Annak a nőnek egy külön fejezet is kevés lenne, basszus nem egyszerű eset. ( phatológia) Oscar díjas minden alakítása, de komolyan. Tanítani kéne ;) Jájj.

summa summ. Skorpió. Elébe megyek a félelmeimnek. HA egyszer netalán elémkeveredne egy...kivégezném azonnal. Nem azért mert nem szeretem, hanem mert mint mondottam volt sunyi, és nem lehet megbízni benne. Méghogy nem mar meg...aha.

Ja, kvintesszencia: Hanyagság öcsije múlt hónapban végigjárta az El Camino-t. Sátorban aludtak, meg ilyenek. Na kitalálja valaki, hogy mi marta meg? Na ennyit a dögökről.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.