Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nos, a mi napot hagyjuk, mert olyan semmilyen volt. Tényleg. Semmi érzés, se plusz, se minusz...csak úgy voltam. Nem tetszett, mert tudod ha megtehettem volna fekszem egész nap az ágyban, olvasgatok, nézem a tévét, aztán alszok, aztán megint előről...meg ilyenek. De nem tehettem, és ez felettébb frusztrált.Nyikolaj Nyikolajevics aki a teraszon dekkol és fekete fiúcica...hát ma leordítottam a fejét egy párszor, mi több, még kajáltatni is elfelejtettem. Na jó...aztán eszembe jutott. De montam neki, hogyha nem lesz jó, akkor fel is út le is út.

Ha szingli lennék...megtehettem volna, hogy merszetgetem egész nap,de nem vagyok az. Hogy ez hála az égnek vagy sem, azt nem tudom. Néha jó...de néha nem. Lehet egy kicsit elfáradtam. Lehet, hogy már régen elrontottam. Akkor, amikor beetettem a környezetemmel, hogy én mindent meg tudok csinálni...nekik nem kell foglalkozniuk semmivel. Na.Hát, ezt elb*tam..mert ma már azt szeretném, ha tudnának főzni, vagy egyenek valami hideget, vagy mittudomén. Igaz, azért azt nem szeretem, és nem is akarom szeretni, hogy a gyermekemnek ne főzzek finiséget. De pl. ma ezt is elcsesztem, mert nemakarásnaknyögésavége.

Először is: már tegnap éjjel főztem finom marhahúsleveset...hogy ma már ne kelljen, plusz, gondolam csinálok pásztortarhonyát, mert az meg finom. Nos, éjjel kész is lett, a tarhonyát otthagytam a főzőlapon, természetesen fedővel lefedve. És aztán ma....amikor is gondoltam befejezem a műveletet, vettem észre hogy kurvára megromlott. Paraszt egy tarhonya az biztos, de naná hogy minden cuccal összekevertem már...amikor is gyanús lett. Begurultam rá de nagyon...Sebaj, csinálok rántott sajtot. Persze az agyam azon járt, hogy írnom kellene, még lenne mit...és határidő. Nos, végül is nyolc sajtból négy úgy ahogy van kiszökött a panírjából...még jó hogy a kölyköknek jutott normális is.

És akkor azt mondtam hogy a picsábamá.

A kedves hölgy, aki mostanság vasal nálunk...megszokta hogy eltraccsolok vele, miközben ő vasal. Én meg takarítgatok, pakolászok. Na most...nem akartam beszélgetni vele sem. És olyan kurtán-furcsán válaszolgattam...

Aztán ami a legrosszabb...Bmeg hanyag fel akartalak hívni, ogy átugrok egy kávéra! Mert a F*om tele van. Erre te meg pont nem vagy itthon!!!!!!! És igen. Ez az én bajom, tudom. Látod, milyen egy mocskos önző egy dög vagyok? Ááá...hívom a Csernust, basszon csek le mint állat, és mondja a pofámba, hogy egy nyavajgó, rinyáló hisztis picsa vagyok, aki ráadásul még önző is, mert a környezete kell hogy igazodjon az őőőő rosszkedvéhez, ami persze visszavezethető arra, hogy a barátnője elutazott...és ezért ágyban párnák közt akarja kivárni míg hazajön...miközben persze romlott kajával akarja etetni a családját....ja arról nem is beszélve, hogy a teraszon lakó sunyisanyi nyikolaj nyikolajevocsnek sem ad enni! És ezért ki a hibás??? Csak nem a barátnője mert el mert menni egy kib*ott hétre a fiával?????? Jájjj....

Kedves Imre. Elképzeltem hogy ezt így a pofáma mondja...most fejet hajtok, megköszönöm, és jelentem már jobban vagyok. ( Persze lehet hogy hazudok. Vagy nem. xD)

VAAAAGY... A Feldmár talán ajánlana valamit. Mit mit...hát mittomén...Ő kísérletezget az LSDvel...nem én. Hát csak tud valami okosságot :)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.