Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mai kezdet, hogy két bank mától felfüggeszti a devizahitelek folyósítását. A többi is szép lassan, bár most azok még csak a céges ügyfeleket nézik meg jobban. Hmm. NO COMMENT.

Reggel, TV2, Mokka. Vendég Kósa, Debrecenből, ahol  polgármester ugye. Arról kéne beszélnie, hogy a nagy tanácskozástól mit vár, meghogy ugye válság, összefogás...ilyenek. Ehelyett Kósa úr arról beszél VÉGIG hogy ugye Gyurcsány Ferencnek már nem hisz a nép, az ország, a világ....( az univerzumot meg E.T-t kihagyta ) és hogy minek is ez a nemzeti tanácskozás, merthogy ugye ennek nincs értelme, és a fidesz csak azért megy el, hogy nehogy má azt mondják hogy nem veszi ki a részét a válságmegoldásból. Na a marhája, mindeközben arról pofázik, hogy mekkora PR húzás ez a szociktól és főleg Gyurcsánytól, és aztán kb. még ötszázszór PR*t emleget.

Ő...aki arról beszél még, hogy ugye a fidesz mér is megy el erre a nagynemzeti gyűlésre.

Úristen. Hallja ez az ember magát????

Szóval reggel, ha nem tudám hogy nem vagyok terhes...hát azt hittem volna hogy a reggeli hányinger annak tudható be.

Úgy kell nekem, a f*ért kapcsoltam erre a buzi tévékettőre.

Mikor a viasaton megy az Ally McBeal :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) amiben is Calista Flockhart annyira édes, hogy megzabálnám :)))))))

Tegnap:

Kivittem a virágokat boszorkány sógornőcinek. ( tényleg az, már előzőleg is az volt ;) )

Örült neki, aztán beszélgettünkjó sokat, és a pláne...áááá.

A dolog lényege, hogy a sógornőmmel június óta nem beszéltem. Ellenben pár napja egy  likvidációs problémán agyaltam magamban, hogy ugye mi módon cselekedjek. És most, amikor is beszélgetünk, egyszercsak azt mondja nekem: Te, tudon min agyaltam pár napja?
és akkor mondtam neki....hát anyám...azon amin én? És igen. Pontosan ugyanazon gondolkodott, és ugyanarra a megoldásra jutott, mint én. Vannak esetek ugye, amikor már másképp nem megy. De ebből is látszik hogy ketten kellünk hozzá :)

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.