Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az úgy volt, hogy mondom leugrok cigiért a benzinkútra. Eddig oké...de mellette van ez a dög LIDL. Úgyhogy benéztem így vasárnap este, márcsak azért is, mert jól tudom, hogy vasárnap beakcióznak mindent (  :)))))  ) és én mint vérbeli ikrek csak akkor vásárolok, ha valamin ott az AKCIÓ felirat. De akkor aztán a körfűrésztől az útitakarón át a rózsaszín gumicsizmáig mindent megveszek :). Mert az jó. És ki tudja...hátha jó lesz valamire. Nem?

 

Na a lényeg, hogy miközben a Krisszel pofáztam telefonon, mert jól megbeszéltük a f*szfej pasik f*aszságait, szóval keringtem ott a LIDL-ben. Mikor letettem a telót, már a pénztárnál voltam, és örültem mert végül is üres maradt a kosaram. Nem akartam ugyanis sötétkét munkásoverallt venni...meg ledeket, meg izzókat meg egyéb baromságot. Namert most ilyen szarságok voltak, ja, meg hellóvííínes mécsestartó (anyád) szóval hát üres volt a kosaram. így értem a kasszához, amikor is...

 

Igen. Ugye hányszor elmondták hogy SOSE NÉZZ HÁTRA!

 

Hibáztam. Nem kicsit...Hátranéztem.

 

ÉÉÉéééééééééééééééés látom ám az összes növénykét LEÁRAZVA!!!! JÁjjj.

 

Ui. egész héten puffogtam magamban, hogy ugye egy nagy szart adok én 999 európai forintot egy 19-es ( cserépméret) krizantémért. És a hamvaskáért sem adok 299-et, mert ugye szoliternövény, ergo sok kell belőle. Végül is, észhez tért a LIDl és: Krizi: 199 froncsi :) hamvaska 99 froncsi! Juhéjjj! Ez aztán az árképzés!

 

Nos...odalibbentem az üres kosarammal a nagy tároló mellé, hogy meglessem a övénykéket. Volt 5 darab krizi. Mondom, veszek egyet. Nem. Kettőt. Vagy inkább hármat? De akkor itt marad ez a kettő...na inkább veszek ötöt, és akkor nincs itt több krizi. 

 

 

Kép

Aztán néztem a hamvaskákat /Cineraria maritima/, ő az:

 

Kép

És ugye....ők kicsik, és sokan vannak. Na, mondom magamban, ebből veszek 10 darabot. És akkor meghallottam...hogy ezek itt nekiálltal vinnyogni...hogy---- jajj...ne csak tizet vegyél...itt vagyunk mi is, látod milyen szárazak vagyunk...senki nem locsol minket...jajjajajajjj...ne csak tizet vigyél plííííz---- ááá.

 

 

 

Fejlövés. Tényleg. Nekem az. Mert ezek a kis sunyi dög növénykék ilyenek. Tudodm hogy mások nem hallják amit mondanak, de én igen. ( és a hangok is megmondták hogy normális vagyok szóval...)

 

Elkezdtem teszegetni őket a kosramba. először tízet...aztán mondom ez már majdnem egy tálca, az meg csak 12 darab ugye....tehát egy tálcát betettem az öt krizi mellé. Látom ám hogy maradt egy tálca, meg négy darab. ( a négy darab félt is rendesen, hogy otthagyom őket....) Ó, hát  nem hagyom itt őket. Egy tálca ...vagy kettő. nem mindegy má? Aztán megláttam még egy cserjét, meg még kettőt...

 

Hmmm. A pénztárhoz full teli kosárral mentem, de láss csodát ez az egész 4100 froncsi volt csak

 

Szépen bepakoltam őket a kocsim hátsó ülésére, mert illik hogy ott üljenek :) Itthon kiszedtem őket, és a terasz elé pakolva jól ,meglocsoltam mindent. erre tapsikoltak, és ujjongtak....meg ilyenek.

 

Eldöntendő kérdés: HOVA TEGYEM ŐKET?

 

Mert tegnap, ablakpucolás közben észleltem, hogy üres a párkány, úgyhogy elugrottam gyorsan a kertészetbe és vettem 12 krizit, meg humuszt, meg földet, meg cserepet. Aztán a szemközti árokpartról kioperáltam egy kicsi fűzfát, elültettem a legújabb kertrészben, persze mára haldokolni kezdett. Sejtettem, hogy nem fog neki tetszeni...de próbálkozni lehet. Visszametszettem ( hamár sokk...legyen jó nagy) és most várok, hogy mi lesz.

 

Namost az új szerzeményeket vagy kiviszem a sógornőmnek szülinapi ajándéknak, hogy tudjon ülteteni...vagy a nagyikám sírjára viszem. Ezt még reggelig el kell döntenem, mert holnap délután megyek a sógornénimhez...

 

 

 

Nos, ennyi volt. Most EMINEM feeling ( because I love him....jesz. nyammmi Eminem. Imádlak :) )) no meg a THÍVÍben 8 mérföld fut. 

 

www.youtube.com/watch

 

És volt idő amikor ez olyan hangerővel bömbölt az autómban, hogy beszarás. ááá...de jó volt xD

 

Lepke®

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.