Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


....szóval a mai napot remekül elcsesztem. Elcsesztem? Hmm...nem biztos, csak úg yérzem, mert nem csináltam semmit. Persze lehet, hogy ilyen is kell...de valahogy most mégis lelkifurdom van. Egy picit. De süt a nap...és jó a levegő...és és és....jájj de jó nekem hogy megtehetem hogy most nem teszek semmit :)))))))

füvet akartam nyírni, de nem tehetem, mert várom hogy a kicsi füvek felzárkózzanak a nagyokhoz. Elég lusták...

Ja, és fáj a jobb oldalon a legalsó bordám, nem tom miért, mert nem ütöttem be sehová. Lehet hogy a tegnapi röhögéstől fáj xD Jajj....annyit röhögtem éjjel, meg aztán itt magamban is. Nem baj, már a hangok többször is megmondták hogy normális vagyok. Ne kételkedj. És amúgy is a telefon az oka mindennek, meghogy nem hagyja az embert még elköszönni sem....háháhá

Most megyek, csinálok valami hasznosat...ja tegnap néztem egy műsor az Opus Dei-ről...áááá mekkora hazug ez a katolikus egyház, ez valami őrület. Rómában ez mindennapi téma volt ha társaságban voltam, mert az olaszok úgy köpködnek erre, meg az egész Vatikánra hogy ihaj.

Na jó....tényleg megyek. HOgy majd jöjjek. Meg elmenni jó, nem? xD

Lepke®

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

májam???

(Lepke, 2008.10.21 22:02)

Fúúú...de gy izé vagy!!!!!! Méghogy májas hurka. Bár lassan jön a farsang, nem kell jelmez se. Rámnéznek, és aszondják: Te nem májashurka vagy???? kackac. De én akkor azt mondom hogy de igen, te viszont most véres hurka leszel :))))cácácádödödö... Hallod, am. a bordám fájt, sztem nagyon szar pózban feküdtem. Nem? Puszi dokikám.

NORMÁLis VAGY! NORMÁLis VAGY.....

(Lük', 2008.10.21 12:34)

Éljenek a belső hangok....akik megmondják, hogy normális vagy. Mer' az vagy,csak ezeket a hangokat ne hallanád állandóan! Különben meg a bordád azé fáj, mer bazi sokat rosszalkodsz és megnőtt a májad...és kezdi kinőni a testyedet. És eccer csak egy bazi hájasmurka.....öööö...azaz májashurka leszel. Szóval vigyázzá! Mert ez így kezdődik!
És ha mégecCer levágod a telefont, akkor elküldelek az olajmezőkre, mert ott volt ez szokás....