Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


má péntek

2008.10.31

Fúúú...de klasszul érzem magam :) Imádom amikor kitalálok valamit és megtehetem hogy megtehetem :)

Mindig más képben tör rám az alkotás...és ha akkor nem tehetem azt, amit akarok...hát gonosz egy némber leszek. Most ugye...a nappali. Hiszen kiagyaltam, hogy milyen lesz...na és innentől kezdve bizsergek...addig míg meg nem csinálom. És ma megcsináltam. Kurva jó lett!

Egészen téglavörös, de csak az egyik fele, a másik maradt olyan amilyen volt. És olyan szépek az új falban az üvegtéglák...áááá...napersze mondanom se kell...ha má lúd legyen kövér...nekimentem a konyhának is, mert ugye kvázi egy légtér...és a konyhabútor meg olyan antikolt dió féle....és most hogy ennek is téglavörös a háttere, na kegyetlen jól néz ki.

Végre él a bútor!!! nem csak úgy van....

Nem szeretem a sablonokat. Imádom az otthont. Nem a lakást, hanem az otthont. Ami olyan, amilyennek ÉN megálmodom. A színek...a bútorok...a kiegészítők...az mind mind én vagyok. És itt egy éve utáltam azt a kurva lépcsőt, ami az emeletre visz, mert nem tetszett a korlátja. Namost vége! Le lett falazva, és jujj de jó. Kell hogy a tárgyak életre kelljenek...különben megette a fene. és ha nem olyan a lakás, amilyennek én szeretem, akkor csak úgy van. Monoton lesz minden...és uncsi. De ha alkothatok...akkor az enyém. Ott dobog benne szívem...

akik jártak már nálam, mindig azt mondják, hogy jól érzik magukat...mert olyan igazi otthon. Ilyenkor örülök...mert ez jó. Mármint, ha jól érzik magukat a vendégeim. És nem azért, mert 400ezres szőnyegen tipegnek...( mert az nekem nincsen ;) )hanem mert szeretetes minden. Nekem ez a fontos...érdekes...egy butikba gyűlölök bemenni...ellenben a baumaxból nem lehet kirángatni xD

Hála az égnek, itt volt a kárpitos. azt hittem elájulok, amikor azt mondta, hogy a 3+2+1-es bőr ülőgarnitúra teljes áthúzása, munkadíjjal, áfával, számlával...és hogy egy hét alatt kész lesz (!!!) hát összesen 72ezer forint! És úgy, hogy még 6 díszpárnát is csinál :) Basszus...hát vegyé má valamit 72ezerért :) Ennek azért örülök, mert ez a bútor a kedvencem...és tölgyfa az alapja. Szóval ez még bútor....És hála a kárpitosnak...az is marad :) ( Jelzem, a drága macskáim vágták haza, mert amikor még nem volt kertünk, ezen rohangáltak állandóan, és ugye bőr+macskakarom= ocsmányság :(  De most kicsesztem velük...azért se bőr lesz :) )

Noshát...érzem hogy leengedtem. Jó volt festeni...ez kipipálva. Holnap reggel már kilencre a temetőben akarok lenni...a mamámnál :( hogy szépen rendbetegyem a sírját. Aztán jövök haza, mert megírom a kertes cikket...és pont.

Jövő héttől kemény napok jönnek. Nekiálltam előszedni pár tanulnivalót. Basszus..nehéz vizsgák lesznek. De...ez a jövő hét zenéje :) ( pocsék szimfónia....a neve xD )

Lepke®

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.