Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


wellness lepke módra

2009.03.01

A hétvégén ( ma gyüttem haza) Siófokon voltam egy wellness szállóban. Lakosztályban, mert csak ott volt hely. XD Amúgy beszarás a hely, szétröhögtem az agyamat azon, hogy képesek lakosztálynak nevezni egy olyan helyet, amit lakberendező sose látott. A hely jó volt, mert a hálóból nyílt egy kb.16 négyzetméteres fürdő, szaunával, meg jacuzzival :) na az tetszett, de a berendezést egy jobb vidéki kétcsillagos panzió elirigyelné. Piros nejlonfüggöny ( nem organza) és a bummmcsiki váováo matricák a függönyön, meg a tükrökön, gondolom az a szponzor és a reklám leggusztustalanabb módját választották a szálló marketinges/vagy igazgatójával együtt. Ja, és a fürdő üvegén meg, mintha kupiban lenék...egy tűsarkúcipős női láb-matrica kivitelben. Hát ezek hülyék komolyan mondom, na ez a szoba 50ezer egy éjszakára. Nekünk ingyen vót, az üdülési csekkek miatt XD

Nade nem ez a lényeg, hanem hogy levittem az andrisrókámat magammal, és ő nagyon élvezte. Íme pár kép, az elmúlt 24 órámról :)

Andris halat fog XD

 

Kép

Andris szaunázik XD

Kép

Wellness vacsi

Kép

wellness reggeli ma reggel XD

Kép

Andrissal a parton :)

Kép

Na. Hát így telt a wellness hétvégém...annyi jó volt hogy ugye akkor szaunáztam amikor akartam :) és felfedeztem hogy dejóóóó is ez. Imádom a Balcsit, amikor ilyen csendes és nyugodt...mert ebből is látszik hogy öreg. szem. XD

 

Isteni kaja volt a Roxyban...nameg a reggeli a szobában :) Egész nap azt zabáltam, szóval tök jó wellness volt-----Lepke módra XD Híztam vagy két kilót :)

 

Lepkusz®

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

rókáslepkusz

(Fiam...Lük..., 2009.03.03 21:36)

Ja. Igen. Rókáztam egész nap :) Amúgy meg ne legyél féltékeny a Zandrisrókára, mert vihettelek volna téged is...csak akkor meg más lett volna féltékeny és akkor úgy ötöltem hatoltam hogy akkor már inkább te legyél féltékeny a Zandrisra. Mer az még mindig jobb.Na. És velem aludt, általában a hónom alá kapom, vagy ráfekszek, és kilapítom. Nem kellett neki pótágy XD És amúgy is ő már nagyfiú. Egész nap rókalányokat lesett...volna...de azok nem voltak, mert a korombeli emberek nemtommér de nem rókákkal utaztak. Na mindegy. Azé én szeretlek :)

Nadenade

(Lük, 2009.03.03 14:21)

Féltékeny vagyok andrisrokkára!
Őt persze elviszed, mert 6 év alatt nem kell felárat fizetni a szobában, de hogy felnyomlak az ifjúságvédelmin, az tuti!
Amúgy mondhatjuk, hogy rókáztál egésznap???