Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kezdő vagy én pedig nem nézem el...

2009.05.28

 

Először is. Tanuld meg jól, hogy nem illik, nagyon nem illik kioktatni az embereket. Nem csak engem...úgy általában senkit. De ha valakivel még az életben nem találkoztál azt FŐLEG NEM! Ha valamiről halvány fogalmad nincs, na akkor illik csöndben lenni.

Másodszor. Ha majd többet töltesz el az internet által nyújtott lehetőségek tanulmányozásával...és netán megint hozzá akarsz szólni valakinek az írásához, először OLVASS TÖBBET! Olvass több bejegyzést...mert esetleg olyat is találsz, ami okafogyottá teszi a hozzászólásodat! Ha hozzászólsz bárki írásához, tökmindegy hogy tetszett e vagy sem...a hozzászólásod legyen tartalmas, amennyiben véleményed kritikus, az legyen építő jellegű.

Harmadszor: Szerényebben, mert ettől a stílustól nem csak nálam indul el a vezérhangya.

Negyedszer: Mert a hozzászólásodból az jött le drága, hogy bár én vagyok a mesterszakács...te akarsz főzni tanítani. És most kurva szerény voltam.

Ötödször: Máris tanulhattál tőlem, ingyen és bérmentve, fogadd hát hálával. Mert nem neveztelek néven, senki nem tudja, hogy ez az írás kinek is szól csak te. Mert én korrekt és illemtudó is vagyok.

Röviden összegezve csak neked. Nem dicsekszem, csak egyszerű tények. Szóval: A világ legboldogabb embere vagyok mert imádom a gyerekem és ő is engem. Boldog vagyok a családommal, beleértve a szüleimet is (kivéve azt amelyik meghalt) mert szeretjük egymást, szép házban élek, szép autóm van, sőt, még én is szép vagyok. XD Az anyagi...végül is mellékes, de ha már van az nem vitatható. Ez az Úr dicsősége, nem az enyém. Szeretem a barátaimat, szeretem hogy VANNAK barátaim! Összességében hálás vagyok a sorsnak, hogy így élhetek ahogy. Feltétel nélkül gondoskodom a szeretteimről, amióta létezem. Megengedhetem magamnak, hogy támogassam anyagilag azt, aki szükségét érzi. Adott esetben rendszeresen...Már már nyálasan édes, nem? És ez a valóság, nem illúzió.

Mindezek után kérdeznék valamit: Veled hogy is vannak ezek a dolgok?

 Végül pedig, én az asztal másik oldalán ültem. És ez már így is marad. Gondolom értjük egymást...Úgyhogy te kedves ne oktass ki engem, mert attól hogy idősebb vagy, oksosabb, mitöbb bölcsebb semmiképpen sem. És pont leszarom hogy mi a véleményed. Mert ez az én blogom, ergo ha ideírsz, az olyan, mintha velem beszélnél. Márpedig velem így nem beszélhetsz. Se te, sem más.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

THX'

(Lükim :), 2009.05.28 17:03)

...Az ötpontos...Pei Mei (Kill Bill) után szabadon...by Leep-Ke XD
A hatodik, az az érzék XD

BeBasz

(AkárkiLük, 2009.05.28 12:00)

FerdeLepkét hallották! :)))
Kicsit lebasz'kategória, de nem kell félteni őt, innen láccik'!
Nemtom'ki voltál, nemtom' mit szótá' be, de asszem SEJTem...
...szép nap lehetett!
Tűzbe nem nyúl az ember...
...feleslegesen legalább is!

Amúgy ha bajod van próbáld meg vhogy másképp kommunikálni. Főleg Lep felé, mert nem csak virág nedveken él!
Ez már köztudott!:)

De hogy ilyen édesen pontokba sorold, ez állati:)))
Biztos van hatodik is! :)))

Vezérhangya'