Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Intellektuális sznobok

2009.02.23

Nos, szeretem a blogomat, mert módomban áll kiírni a lelkem kínját, ahelyett hogy sorozatgyilkossá válnék huszonnégy órán belül.

Íme legújabb szösszenetem.


Az intellektuális sznobok azok, akiktől a falramászok, és amikor felérek a plafonra letépem az arcomat és ordítok kínomban mert annyira de annyira de annyira úúúútálom őket! Ááááá!!!!

 

A sznob ugye, mit csinál? Shoppingol, trendi mint állat és Versace az isten neki. Ennyi, kész. Legtöbbje alacsony műveltségi szinttel rendelkezik..de ők plázacicik, nekik nem az a fontos nekem kifejezetten tetszenek :) Persze, akadnak közöttük általában jogi, orvosi diplomával rendelkező kihaénnemek. Jó, te biztos ismersz más dipivel megáldottakat is...én csak ezeket. Sznobok a javából, trendi helyen esznek isznak, trendin öltöznek és White partyra járnak. Brrr....

 

Nade még mindig...még mindig jobban csípem őket, mint az INTELLEKTUÁLIS SZNOBOKAT b@sszameg. Na ezektől kész vagyok. Ők amúgy éppen ellentettjük a trendi sznoboknak. Ezek kérem intellektuálisan oly nagyra tartják magukat, hogy az már fáj. Elvont könyveket olvasnak, idióta baromságokról képesek órákon át pofázni...olyan körbetekert kifejezéseket használva, hogy kikészülök. Ők egyébként marha mód nem trendik, sőt..egyes példányukat mintha a vöröskereszt öltöztetné...

 

De ez őket nem zavarja, mert olyan szinten lenézik az egész kurva világot, hogy nem alacsonyodnak le a divat szintjére. Ők intellektuálisak...érted.

Ül a söre mellett és pofázik. Ül egy deci bor mellett és pofázik. Sör bor cigi pofázás. És majd ő megmondja a frankót, mert ő tudja. Ő. TE nem. De ő igen, mert akkora köcsög művelt, hogy ihaj. Ja...mert felkutatja a legszarabb könyvet az antikváriumban, amit rajta kívül még öten olvastak el az elmúlt évszázadban...de őt éppen ez izgatja fel. Hogy ugye de kurva művelt...majd villoghat mikor abból idéz. Jájjj.

Idióta eszmékről vitáznak órákon és órákon át. Még az emailt is erre használják, meg az msnt, meg mindent. az Idióta üres fecsegésre. Üres tudod miért? Mert nem építően folyik a csevely...hanem a jobbantudoménmint te címszó alatt. Az álláspontjuk hét és fél óra múlva nem hogy közelítene...

 

Na és ami a lényeg: hát nem kívánom, hogy belecsöppenj egy ilyen beszélgetésbe basszus, mert kikészülsz. XD

Ééés...ami a potenciális veszély a mifélénker (énfélémre) nézve; tudod mit csinál majd szavazáskor? Megy és szavaz a ZÖLDEKRE. Ja. Az nem baj, hogy esélytelenek a mandátumhoz, de ő el akarja mondani, hogy a zöldekre szavazott. Én meg azt akarom mondani a természettudományi tanulmányaimmal...hogy szeretnék a Megyeri-hídon járni!

( na, ez új infó...az intellektuális sznob nem politizál, -neki ez már az lenne-, és fogalma sincs hogy mi is van azzal a híddal...XD )

És mint természet és állatvédő azt is el szeretném mondani, hogy a vadászat az NEM MÉSZÁRLÁS hanem állomány és faji diverzitás megőrzés! És hogy emberként HÚST eszem, igen azt bmeg, attól még nem vagyok kannibál.És én vagyok az, aki nem fintorog, amikor te tömöd magadba a magokat, meg a csírákat mint egy papagáj. Gyurika bmeg...

De üzenetértékű legyen az intellektuális sznoboknak - ha valamelyik díszpéldány idevetődne-hogy:

1. Ne mondd hogy TUDOD mert NEM TUDOD! ( max kapizsgálod...)

2. Ne könyvből tanuld az életet, hanem MENJ ÉS ÉLJ! ( ha van vér a pucádban)

3. Ne csak nézz...LÁSS is! ( főleg a fától az erdőt )

Ha veszed a bátorságot lemászni abból a kurva intellektuális elefántcsonttornyodból....akkor vedd észre, hogy csak azért élsz még mert még nem tudsz semmit. És tanulnod kell te nagyonhülye, úgy mint nekem, meg neki..meg még vagy 6milliárd embernek a földön.

És ha 18 diplomád lesz, akkor is csak egy seggfej maradsz mindaddig, amíg nem tanulsz ALÁZATOT. Persze, ha nem hajtasz fejed magadtól...majd hajtasz, mikor épp könyörületért esdekelsz...Mert láttam én már karón varjút :) Meg éjjeliőrt nappal meghalni :)


Hát köszönöm Uram, hogy adtál lehetőséget leírni mindezt, és köszönöm hogy a jövőben megóvsz engem és szeretteimet a fenti egyedekkel való találkoztástól. :)

Ámen :)

LepkuszRebellusz@

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Bactefort Magyarországon: vásárlói vélemények és értékelések, hogyan használja

(HannahAlonso, 2018.11.17 18:38)

Is, az ár eltérő lehet a különböző országokban miatt logisztikai okok miatt (a gyógyszer forgalomba Oroszország, Ukrajna, Litvánia, Albánia, Görögország, Ciprus, a cseh Köztársaság, Szlovákia, Szlovénia, Lettország, Magyarország, Észtország, Spanyolország, Bulgária, Franciaország , Románia, Portugália, Olaszország, Horvátország, Németország, Ausztria, Luxemburg, Svájc, Georgia, Thaiföld, Vietnam, Indonézia, Banglades, Fülöp-szigetek, illetve más országokban). <a href=http://infazavr.org/magyarorszag</a> Összetevői ReCardio Mellékhatása. A termék a következő összetevőket tartalmazza, amelyek nagyon hatásosak; A ReCardio használatára vonatkozó utasítások. A szerszám használata egyszerű, és nem igényli, hogy egy személy rendelkezzen bizonyos orvosi ismeretekkel. A használati utasítás a csomagoláson található, és 20 kapszulát tartalmaz.

Rééémeshinyi másodszor:)

(Lepkusz, 2009.02.28 03:02)

Az "szvsz" az a Szerény Véleményem Szerint - nek a rövidített változata.
Tőlem pedig nem lehet ily eccerűen megszabadulni...hehe...

???

(Hinyi, 2009.02.27 18:39)

amúgy meg mi a fasz az "szvsz"?

vehhh

(Hinyi, 2009.02.27 18:38)

Nagy kő esett le a szívemről, ma már úgyis túlteljesítettem az egy napra jutó átlagos szakítások számát, jó, hogy veled nem kell:))))))))))

Rééémeshinyi :)

(Lepkusz, 2009.02.26 18:51)

Hát az má gáz ha te magadra ismersz vazze...Épp nem rád gondoltam. Vagyis...úgy látszik ezt az oldaladat még nem ismerem :)))))))) Amúgy meg szvsz nem vagy ilyen. Na. XD

8-I

(hinyi, 2009.02.26 17:06)

te most reggel azér híttál föl, hogy olvassam ezt el, mert majd jól magamra ismerek?
csak egy-két apróság nem stimmel, de a java ipün.
most akkor megint szakítunk, vazze????
na jó, az igaz, hogy én nem könyvből tanultam élni, de többi... pl. ez a faszságokról pofázni órákon át... beadhatom önéletrajznak, hihihiiiii