Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Eszembe jutott Schumi :)

2009.10.12

Szóval van egy rakat adósságom írás terén, amit itten kéne lerónom...de...majd...

máskor :)

Most az jutott eszembe, (hogy mennyire nemcabad erről beszélnem), de mivel nem mondhatom el senkinek...elmondom hát mindenkinek. Végül is ennyit szabad, szerintem. Szóval együtt buliztam a Ferrari csapattal azon a zártkörű bulin, amit akkor tartottak, amikor világbajnok lett a csapat is, meg Schumacher is. Nagyon nagy buli volt, zenekarral, vacsival, meg táncolással ivászattal hajnalig. Na és akkor ez volt az a szám, ami többször is lement, mert ez a Schumi kedvence :) És örült jót táncolt rá,  és én is,  meg a csapatstaff is :) Klassz volt, tényleg. Életem talán eddigi legnagyobb élménye volt...és basszameg még csak nem is mesélhetek róla :( 

Na, szóval itt a kedvence: www.youtube.com/watch

Am. az én kedvencem is :)))))

 

Titkosanügynöklepke®

Azt vettem észre, hogy amikor írok valamit, akkor statisztikailag mindig ketten vagyunk az oldalon. A másik biztos a cenzúra, mert szólásszabadság van. XD

Szemétlepke®

És most hogy fenti kommentement elolvasta...oly jólesene neki válaszolni egyet ( beszólni) de nem teheti, mert nem azé'van itt. ( ott )

Meg akkor jól le is bukna. Na.

Azt meg nem akar XD

De most azért örül...szerintem. Hogy e késői órán nem unatkozik legalább XD

És végre őt is észreveszi valaki :)

KI.

Hát Én.

A titkosnaügynökéjjelilepke®

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

hehe

(Atyád...XD, 2009.10.15 00:11)

Na ugye? Mondom én hogy jóóóóó :) Annyira imádom én is, és mint írtam volt, tök jó volt nézni, hogy erre táncol az egész bagázs...ááá annyira édesek voltak, és olyan kézzelfoghatóak. Nem vagyok egy F1 fan, sose érdekelt különösebben, nade amikor egy egész csapat együtt örül a VB címnek, buli ezerrel...és ennek részese lehetsz...hát nem egyszerű élmény :) Amúgy kb. ezek a zenék mentek, úgy értem ilyen stílusok :)

Atyám!

(DJH, 2009.10.14 21:44)

MEnnyit ráztam a seggem erre a zenére!!!!!!!!!!!!

okéoké

(DJH, 2009.10.13 11:00)

értem én, csak második gyermekkoromat élem, s anno kimaradt a miért korszak... :)))
Najó, túl sokat agyalok mostanában, de ez is változás alatt :)
Zenét nem tudtam még meghallgatni, mert a cégnél nem lehet... De kicsilepke.eoldalt lehet olvasni...

miértmiért

(hehe, 2009.10.12 17:10)

Mindig csak a miért meg a miért...XD De megválaszolván kérdésedet: azért nem, mert ez egy olyan zártkörű volt, ahol tényleg én, no meg a szálloda néhány kivételes alkalmazottja lehetett jelen. Egyetlen civil sem volt bent, én csak azért mert a Ferrari biztonsági főnöke megengedte hogy ott legyek :) Nem lenne ildomos visszaélni a vendégszeretetükkel, hiszen lesz még buli...és én azon is ott leszek :) No, hát ezért nem mesélek:)Amúgy semmi extrém nem volt, semmi, amit tképpen ne lehetne elmesélni ország-világnak, de ha egyszer megkértek - akkor megkértek. :) De jó a zene nem? ;)

Miért

(DJH, 2009.10.12 10:00)

nem beszélhetsz róla? Én ezeket dolgokat nem értem...
Nekem speciel tök jó olvasni, hogy egyszerű halandók is bulizhatnak a Ferrari-sokkal.
(bár ahogy egyre többet olvasok tőled, lehet te nem is vagy egyszerű halandó :))) )