Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Férfiak és a mellek dilemmája (szerintem)

2008.10.25

Férfiak....

...és a mellek kontexusa

Merthogy igenis van ilyen. Mármint kontexus. Mert van ugye a pasi.

A pasi, aki először a mellednek köszön, és nem neked...a pasi, aki ha kivágott pólóban, vagy blúzban ülsz/állsz vele szemben olyan, mint aki hinózisban van. Meg direkt úgy áll melléd...hogy valahogy csak hozzád érjen...

Szerintem a halálos ítéletét is aláírná...miközben a melleidet bámulja :)

Mi nők pedig azon agyalunk, hogy hogyan lehetséges ez? Hogy a pasik állandóan...és mindig....

A nők legtöbbje ki van akadva mint a kakukkos óra, hogy ugye a pasi le se veszi a szemét a melleiről. És hogy ez is csak dugni akar...

Pedig csak két dolog miatt stíröl. 1. Vagy akkorák a cicik mint egy dinnye, és nem lehet nem rá nézni. 2. A dekoltázsa akkora a néninek...hogy nem lehet nem észrevenni. Utóbbi esetben nem értem a felháborodást. Nőcikék...meg kell tanulni, hogyha kipakoljátok a cicikéteket, akkor minden pasinak folyik majd a nyála. Ha nem ezt akartátok, akkor miért pakoltátok ki?( álságos némberek ;) )

Ám és egyébként...a pasi akkor is keresi a melleidet a tekintetével, ha se nem nagy, se pedig nincs kipakolva.

Méghozzá azért, mert kellenek neki a melleid. Igen, kellenek. És azért a kell szó...

mert anno mikor abból táplálkoztak, első nyösszenésre szaladt a mami...cici a szájba...és már jól is lakott. Tejjel és cicivel. Ergo már csecsemőkorukban megszokták, hogy van itt egy cici,( pardon, kettő) amit lehet fogdosni, meg be lehet kapni, és még kaja is jön belőle...szóval kurva jó dolog :) És még elaludni is lehet rajta, meg vígasztalódni, meg birizgálni, meg ilyenek.

A cicihez egy olyan extázisos élmény párosul....hogy ihaj.

Ám egyszercsak nincs többet cici...mert ugye már nem szabad, meg nagyfiú vagy már, egyél szépen a tányérkádból. Néha még egy egy próbálkozás...bebújni a mami pólója alá...de általában kudarcba fullad. Aztán felejtő lesz a cici...és a kajálás extázisa (pocakmegtömés) a tányérra koncentrálódik.

Felnő a bébi...pasi lesz belőle....és egyszercsak megint meglátja magakörül a cicit...csak most már mellnek kell hívni. Szóval látja azokat a melleket, amikhez nem szabad hozzányúlnia, csak úgy. Pedig szeretné megfogni...mert emlékszik ám, hogy az valami rohadt jó dolog...de nem lehet a kurva életbe...mert akkor a nő úgy felpofozza mint állat. ( na még szép xD)

Így tehát marad a nézés....

Meg a vágyakozás....hogy de jó lenne....:)

Értelemszerűen nem a tejre és a kajára gondol a férfiember, azt már rég elfelejtette. Az érzés ugyanaz, csak már szexnek hívják.

Tehát a pasi néz...és egyetlen dologra gondol: arra, hogy az a két valami...az ott jó....és

Mé' nem foghatom meg...:( ( meg akarom fogni...)

Nos, férfiak.

Akik a szemükkel vetkőztetnek...és a melleinket bámulják. Mert ősi élmény, a táplálás kapcsolódik hozzá. Még szép, hogy mi nők nem bámuljuk minden pasi lábaközét...ott a slicce mögött. Jó esetben nem társul hozzá semmilyen élmény...úgy értem 0-3 éves kor között...

Namost ha ezt a tökeccerű tényt felismernék a nők...egészen más lenne minden. Mert nem sértődnének be állandóan, és nem neveznék bunkónak a pasikat...akik csak a nők melleit bámulják...

Szerintem...

Had' bámulják xD

( Szegénykék...úgyse foghatják meg :) )

 

Lepke®

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

az izéje

(hinyi, 2008.12.06 20:57)

"Még szép, hogy mi nők nem bámuljuk minden pasi lábaközét...ott a slicce mögött. Jó esetben nem társul hozzá semmilyen élmény...úgy értem 0-3 éves kor között..."
ez annyira jellemző:)))))))))))))
nekem hálistennek társul, úgy értem 3 éves korom után:)))))))))))))

Re: az izéje

(Lepkusz, 2012.03.05 03:47)

Jajjittenem....kissé megkésve, de ím a válasz: Valóban félreérthető a fogalmazás...igen...bízom benne hogy 3 éves kor után sem kapcsolódik semmilen élmény a slicc mögé....a kislányoknak...XD csak ezt úgy értettem, hogy a fiúknak nagyjából annyi idő jut a cicikből...merthogy utána már kaja van, tányérból :)

?!

(Girl92, 2011.09.12 23:39)

Szia!
Nagyon tetszett ez a levezetés, de egy dolog még mindig foglalkoztat. A kislányok is ugyanúgy játszottak a cicivel babakorukba, ugyanúgy kaja jött belőle, és ugyanolyan jó volt, de későbbiekbe mégse bámulják nőként egymás melleit. Szeretném azt hinni hogy a férfiak nem a szexre gondolnak a mellek láttán, és nem azért stírölik őket, de sajnos, lassan-lassan be kell lássam, hogy a pasik 85-90%-ának ez jár a fejében...

hinyike

(Lepke, 2008.12.07 17:57)

Na csak ne vágjál fel ... sztem nincs olyan nő akinek ne társulna...Ún. élmény...
Ha meg mégis van az a túloldalon áll. A szűzek és leszbikusok oldalán. Az meg itten nincsen kérem :)))))

:-O

(hinyi, 2008.12.06 20:53)

Szóval én nem sértődök be, ha valaki végre észreveszi, hogy nő vagyok... de érdekes, hogy marhára nem mindegy hogyan. Sokat gondolkoztam ezen, mire rájöttem, hogy mi a lényegi különbség az egyik és a másik típus között. Mert az egyiknek örül az ember, a másiktól meg borsózik a háta. Mert máshogy néznek... A különbség a pasi önbecsülésében van! Amelyiknek megalapozott önbecsülése van (fontos a pontos fogalmazás), attól szívesen veszem, ha stíröl. Akinek viszont nincs ilyen, és annak nincs, aki nem szolgált rá, nos az legenyhébb esetben is felháborít. Rosszabb esetben fizikai rosszullétet okoz.