Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


férfi ő is...

2008.11.13

Hol is kezdjem...mondjuk az elején :)

Történt egyszer, hogy megismertem a párom egyik régi haverját. Együtt jártak gimibe anno...vidékországban.

Egyszerű a pasi mint az egyszeregy...ám amikor először találkoztam vele...mocsokul éreztem hogy valami nem stimmel vele. Magyarul...hogy nem őszinte a mosolya. Meg az egész ember úgy ahogy van....szóval gáz. No, mindenesetre állandó vendég lett házunkban. Egy alkalommal kiderült...mert elmesélte, hogy hány öngyilok kísérlete volt ( basszus ezt egy férfi szájából hallani...nekem hányingerem támad. Öngyilkos...b..meg.) én nekiálltam segíteni neki. Beszélgetni vele...stb. stb. Mesélte a mocsok gyerekkorát...és hogy gyűlöli az anyját. Na mondom nem kéne...mert ez súlyos teher...és le kéne dobni. Pl. hogy beszélsz anyukáddal...és próbáld őt megérteni, hogy mit miért tett...meg ilyenek. Láttam ám hogy nem fogja fel...csak az kellett neki, hogy vele foglalkozzanak.

Rövidre fogva: ez a pasas összejött a barátnőmmel, aminek rövid úton hála az Úrnak vége lett...mert a volt neje az ágyából mászott ki. Pasi mai napig tartozik a barátnőmnek több mint 100ezerrel...

Aktualitás...és most jön a NŐ.

Másfél éve ez az alak összejött egy csajjal. Ápolónővel, aki egyedül neveli a kisfiát. Anno a férje a szomszédaszonyt kefélte, amiről a csaj bátyja, meg az apja is tudott...aztán amikor megszült, a férje lelépett a szomszédasszonnyal ergo ott maradt a kisfiával.

No..most meg emberünkkkel jött össze. Hívjuk a pasit Sunyinak oké? xD

Na Sunyi mingyá nekiállt segédkezni, házat felújítani...meg ilyenek..szóval úgy látszott jól megvannak. A Hanyaggal persze azt röhögtük, hogy vajh meddig bírja a csaj a volt feleség " jelenlétét" amint a Sunyir azzal magyarázott h a volt neje nem normális és nem tudja lerázni ( anyád)

Végül is a volt nej olyan cirkuszokat csinált hogy abszurd...ez a csaj pedig elviselte. Háromszor mentek szét a Sunyival...másfél év alatt, aztán mindig összejöttek. már együtt is dolgoztak..szóval olyan naccerűen mentek a dolgok.

Mígnem...ez a Sunyi a minap falazott itt a nappalimban. ( Amit aztán én festettem...tudod...a projektem :) )Mondom neki...hogy vagytok? Azt mondja, szakítottunk. Mondom...mé? Csak nem a nejed miatt má megint? xD Azt mondja, nem...hanem hát kidobta őt a csaj. Mondom...csak nem a nejeddel kattantál már megint te nagyonhülye, nme hallod amit kérdezek?? Erre ő...nem, hanem megcsaltam...és elmondtam neki. Hát mondom fasza csávó vagy, és egy jó nagy szemétláda. Aztán kérdeztem kivel csalta meg. Mondta hogy megismerkesett egy csajjal...és azzal. Ennyi.

Oké...zártam rövidre....de nekem beszélnem kéne a barátnéddal...mert kéne gyógyszer. Hát hívd fel...mondta.

Felhívtam. Erre kérdi tölem a csajszi: És azt nem mondta, hogy 4 hónapos terhesen hagyott itt? És kórházban feküdtem, mert véreztem...ő pedig a volt nejével fetrengett...mert el akartam vetetni a gyereket...de azt mondta ne vetessem el. És erre lelép amikor már tényleg nem vetethetem el...

Miközben ezt mondta nekem a telefonba...már zokogott.

Folytatás a Nők menüpontban....

Lepkusz®

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.